Muurstickers voor coole kinderkamers en warme woonkamers

 In Kinderkamer, Muurdecoratie

Grappige diertjes die op de muur lopen, stoere superhelden die de kamer versieren of elegante bloemetjes op de muur… Met muurstickers kan het allemaal! Bovendien kan je ze ook gemakkelijk terug wegnemen en vervangen als de kamer aan een nieuwe look toe is. Voor elk wat wils!

Muurstickers Kinderkamer – Top 10
Magie met Magneetstickers
Decoratieve Muurstickers

Muurstickers Kinderkamer – Top 10

De kids kunnen helpen om ze op te hangen…  Wanneer de kinderen groot worden, kan je ze wegnemen en vervangen… En ze inspireren tot de leukste verhalen! Muurstickers zijn ideaal om de kinderkamer een vrolijke en originele afwerking te geven. Wij verzamelden voor u onze favorieten!

1. Een muursticker met een verhaaltje

Deze vrolijke dierenbende brengt niet alleen leven in de brouwerij,  maar maakt ook het verhaal van de Ark van Noë helemaal interactief!

sticker-kinderkamer-noah

2. Een muursticker om zelf verhaaltjes over te maken

Met deze muursticker verandert de kinderkamer in een sprookjesachtig beestenbos! Fabelachtige avonturen gegarandeerd…

fox-and-friends

3. Een sticker die laat zien hoe groot je al bent

Deze kleurrijke sticker helpt de kids om na te gaan hoe groot ze al geworden zijn!

meetlint-muursticker

4. Eéntje voor stoere racepiloten…

Combineer deze autootjes zoals je zelf wil om zo de kamer van je kleine racepiloot een leuke afwerking te geven.

auto-stickers-thumb_1

5. …. en ééntje voor vrolijke speelvogels

Deze gekke aapjes slingeren de kamer rond! De beste vriendjes van je vrolijke speelvogels…

monkey-business-mood

6. Vrolijke vriendjes voor je kamer

Deze schattige diertjes zijn ideaal als decoratie voor de kamer van de allerjongsten.

happiscroll-decals-mood1

7. Een sticker om van te leren.

Het alfabet kan je ook spelenderwijs leren, zo bewijst deze muursticker van Ferm Living. Met dit ABC-huis aan de muur heb je niet enkel de letters maar ook de cijfers zo onder de knie.

abc-house-2
Want geef toe, niets is leuker dan met krijtjes op de muur schrijven. En dat is wat je met deze sticker van Ferm Living kan doen. De sticker meet 40x70cm en hang hem zeker niet te hoog, anders kunnen de kinderen er niet meer op oefenen. Trouwens, krijtjes worden gratis meegeleverd.

8. Nieuwsgierige dierenvriendjes

Deze dierenfamilie piept nieuwsgierig de kamer van de kids binnen. Erg leuk voor de babykamer!

muursticker-katten-uilen

9. Een gigantische giraffe

Deze giraffe lijkt voor de kids echt gigantisch! Ze reikt hoog boven de meubels uit en is net groot genoeg om, als ze op haar tenen staat, de blaadjes van de bomen te eten.

thumb-grote-giraf-xxl

10. Een magisch bos

Dit magische beestenbos bezorgt de jongsten elke nacht mooie dromen…

woodland-animals-decals-mood

Magie met Magneetstickers

De magie van magneetjes spreekt de jongsten onder ons altijd extra aan… Bovendien kunnen ze met magneetjes zelf hun eigen tekeningen en kunstwerkjes tegen de muur hangen! Met de muurstickers van Groovy Magnets haal je in een handomdraai die magneetmagie in huis. Geef ze een plekje in de kinderkamer en laat de kids kennis maken met deze vrolijke dierenbende!

 Piep! Magnetische dierenvriendjes die binnengluren

452-e1455032891368Laat deze nieuwsgierige diertjes binnenpiepen in de kamer van de kids, of gewoon in de huiskamer! Ze zorgen voor een vrolijke toets en zijn bovendien ook magnetisch.

453-e1455032936441

Diertjes met een boodschap!

42

Liever een subtiele knipoog naar de dierenwereld? Deze silhouetten maken je muur niet alleen magnetisch, maar je kan er bovendien ook notities op maken met een krijtje.

49-e1480337503777

Een alternatief voor krijtbordbehang

Deze extra grote magnetische krijtbordsticker is een erg handig alternatief voor het populaire krijtbordbehang. Je hoeft niet met behanglijm te knoeien, maar toch kan je in een handomdraai zorgen voor een stukje magneetmuur.

rechthoek-krijtbordsticker

Magnetische stickers bevestigen

Het is erg belangrijk om deze stickers te bevestigen op een effen, gladde ondergrond om zo voor een optimale grip te zorgen. Reinig en ontvet de ondergrond voor je de sticker bevestigt en laat alles vervolgens goed drogen.

Het is aangewezen om aan te drukken vanaf het midden om de stickers te bevestigen. Zo strijk je alle lucht weg en vermijd je dat er zich luchtbelletjes vormen onder je sticker.

Decoratieve muurstickers

Een muursticker als kalender

Afspraken bijhouden in je smartphone…waarvan de batterij het laat afweten. In een papieren agenda…die steeds op de verkeerde plek blijft liggen. Het is niet altijd eenvoudig om het overzicht te behouden. Ferm Living ging op zoek naar een alternatieve oplossing…

Op deze muursticker kunnen al de leden van het gezin met een krijtje hun afspraken noteren. Zo behoud je een duidelijk overzicht én weet je waar de rest van de familie naartoe gaat. Bovendien…met zo’n grote kalender voor je neus zal je vast geen enkele afspraak meer uit het oog verliezen.

kalender-muursticker

Deze XL sticker van Ferm Living kan je bestellen in onze shop.  Maar neem zeker ook eens een kijkje naar de andere designs van Ferm Living. Je vindt er misschien nog wel andere leuke wandstickers.

Muursticker Bloemen

Bloemen geven je interieur net dat tikkeltje extra. Ze brengen een natuurlijk rust in huis met hun frisse en soms frivole kleuren. Voor wie een bloemetje in huis wil halen dat meer dan één seizoen overleeft, raden we aan om eens te kijken naar de muustickers met bloemen van Nouvelles Images.

muursticker-rozen-vb

Rozen zijn een klassieker onder de bloemen. Er bestaan heel wat verschillende soorten in de natuur en ook zo onder de stickers van Nouvelles Images. Zo is er de muursticker met klassieke roze rozen, de muursticker met klaprozen of de muursticker met stokrozen. Een liefhebber van rozen vindt hier dus zeker zijn gading.

muursticker-zonnebloem-vb

Met de muursticker met zonnebloemen haal je een echt vakantiegevoel in huis. Ze bewegen helaas niet mee met de zon, maar op een deur of op een muur gekleefd, schitteren ze dankzij hun lange stengels. Andere populaire bloemenstickers zijn de sticker van de roze orchidee, de fleurige en hippe muursticker pop flowers,  of de meer klassieke muursticker magnolia. De muurstickers van Nouvelles Images zijn gemakkelijk aan te brengen, maar achteraf ook opnieuw gemakkelijk te verwijderen. Met deze stickers geef je in een handomdraai een fleurige look aan een kamer.

Geef je reactie