Roomblush Retro Behang – De Nieuwe Collectie

 In Alles over behang

Misschien heb je wel al kennis gemaakt met onze Roomblush collectie. Roomblush biedt vrolijk retrobehang dat je interieur een uniek karakter verleent. Zoals steeds is de nieuwe collectie erg kleurrijk, waardoor dit behang je interieur lichter, zonniger en ruimer maakt. Toch gaat het om veeleer zachte kleuren, zodat je het behang kan combineren met om het even welke inrichting.

Meet Roomblush
Retro Wonen
Retro voor Kids

Een kamer om van te snoepen
Met het hoofd in de wolken

Meet Roomblush!

Roomblush weet te combineren. Nauwkeurig volgt het merk de laatste trends in designland op. Experimenteren met vormen en kleuren doen ze graag. En toch wil het merk ook een bijzonder retro element weergeven in het behangpapier. Zo creëert Roomblush origineel behangpapier dat een verfrissend en modern accent in huis brengt, en toch ook die retro look behoudt. Heel wat ontwerpen van Roomblush doen ook denken aan de Scandinavische patronen die een vintage effect met zich meebrengen. Ideaal voor alle 60’s liefhebbers!

Met Roomblush haal je bovendien vliesbehang in huis. Dit behang heeft een toplaag van papier en een achterzijde uit vlies. Op die manier kan je dit behang gebruiken om kleine oneffenheden in je muren te bedekken. Bovendien is het behang ook een stuk steviger dan het gewone behangpapier. Verder heb je voor dit behang ook geen behangtafel nodig! De lijm kan rechtstreeks op de muur worden aangebracht, zodat behangen nog sneller gaat.

Retro wonen


Dit behang is ideaal om een originele accentmuur mee te maken. Geef de andere muren één kleur, en breng met de Roomblush-muur een bijzondere afwerking! Je kan er ook voor kiezen om de andere muren te schilderen in één kleur dat terugkomt in je vintage-patroon.

Roomblush zoekt telkens weer de grens tussen een hedendaagse sfeer en een vleugje nostalgie. Het merk laat zich inspireren door de Scandinavische designwereld en kiest voor retro motieven en patronen, die door hun kleurrijke afwerking en leuke combinaties een modern geheel vormen.

 

Retro voor kids

Deze zachte, fleurige patronen doen het natuurlijk ook in de kamer van de jongsten erg goed. Ze zorgen voor een vrolijke uitstraling en zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Speciaal voor de kids ontwikkelde Roomblush enkele aangepaste patronen.

 Wat dacht je bijvoorbeeld van dit knusse verenmotief? Het zorgt voor een subtiele indianentoets en zal de kids dan ook ongetwijfeld aan het spelen zetten. Tegelijk is het een warm patroon dat voor een knusse sfeer zorgt. Kleine stukjes behang op overschot na het behang? Ga er creatief mee aan de slag!

Een stukje behang in een fotolijstje. Een heel eenvoudig idee, maar tegelijk ook de perfecte manier om het motief van de accentmuur ook op andere plaatsen in het interieur te laten terugkeren!

Een kamer om van te snoepen

Een kleine snoeper in huis? Dan zal je met dit behangpapier vast voor zoete dromen zorgen! Dit grappige motief is met zijn zachte kleuren niet alleen erg mooi voor de babykamer, maar kan dankzij zijn design ook voor iets oudere kids blijven hangen.

Na het behangen nog op zoek naar een plekje voor de laatste restjes? Ook hiervoor heeft Roomblush een origineel DIY ideetje. Pimp een oud prikbord, of ga in de winkel op zoek naar een goedkoop exemplaar. Kleef er het laatste behangrestje tegenaan en geef ook een andere muur een eigenzinnige look!

Met het hoofd in de wolken

 Misschien is er bij jou ook zo ééntje met een heleboel fantasie. Eéntje die altijd met zijn neus in de boeken zit, of met zijn hoofd in de wolken. Dan is dit behang misschien een leuk idee voor de kinderkamer! De zachte kleuren en de kleine wolkjes maken van de kinderkamer een plek om bij weg te dromen.

Geef je reactie