Quotes van en voor bloggers

 In Uncategorized

Quotes, iedereen kan er wel een paar uit zijn mouw schudden! Grappige, inspirerende, motiverende of zelfs diepzinnige korte zinnen die blijven hangen. Stiekem houden we er allemaal wel van.

Deze catchy oneliners kleuren vele Twitteraccounts en toveren zelfs vaak een spontane glimlach op ons gezicht.

Een echt doordachte uitspraak is echter niet zo eenvoudig te formuleren. Bekijk onze Wall of Quotes en laat je inspireren!

Wall of Quotes

Wat is nu precies de bedoeling van deze – steeds veranderende – muur?

Vol enthousiasme gaan wij de samenwerking aan met verschillende medebloggers.

Als blogger ben je vaak meester binnen je vakgebied en wil je je opgedane ervaringen delen met zoveel mogelijk volgers. Bijpassende quotes zijn daarbij een leuke toevoeging! Of je nu een foodblog bijhoudt, een ware fashionista bent of je verdiept in een of andere nieuwe rage, u vraagt: wij lijsten in!

Ons bedrijf Acaza is namelijk een specialist in foto- en posterlijsten! Met ons uitgebreid gamma aan formaten en kleuren, vinden we vast en zeker de perfecte lijst voor jouw quote!

Het resultaat? Prachtig ingelijste posters met leuke quotes! Een erg leuk geschenk voor één van je trouwe volgers, me dunkt!

Hieronder vind je een overzicht. Houd deze post regelmatig in de gaten en ontdek onze groeiende Wall of Quotes !

Quotes over eten

Onze eerste – tevens ook erg fijne – samenwerking gebeurde met Sabine, een straffe madam die de prachtige blog OhMyFoodness uit de grond gestampt heeft.

 

Wall of Quotes - Acaza

Haar gekozen quotes:

Eat well, travel often

Donut worry be happy

Deze 2 levensmotto’s sluiten perfect aan bij de filosofie van haar blog. De volgers waren dan ook erg enthousiast met deze leuke winactie!

Het volledige artikel kan je hier lezen.

 

 

Psssst…

Heb je zelf ook een leuke catchphrase die je wel ingelijst wil hebben? Stuur een mailtje naar elke@acaza.be en doe gerust een voorstel!

Geef je reactie